T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / MENDERES - Süleyman Çevik Ortaokulu

S. ÇEVİK OYUN VE SPOR LİGİ

"KAYBEDEN YOK!"

TÜM ETKİNLİKLERE İLİŞKİN GÜNLÜK SONUÇ TABLOSU İÇİN TIKLAYINIZ!


1.ETKİNLİK: 8. SINIF ERKEKLER FUTBOL LİGİ TURNUVA FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ! 

2.ETKİNLİK: 6. SINIF ERKEKLER FUTBOL LİGİ TURNUVA FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ!

3.ETKİNLİK: 7. SINIF ERKEKLER FUTBOL LİGİ TURNUVA FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ!

4.ETKİNLİK: 5. SINIF ERKEKLER FUTBOL LİGİ TURNUVA FİKSTÜRÜ İÇİN TIKLAYINIZ!

  Tüm öğrencilerimizi daha fazla harekete ve daha fazla sosyalleşmeye davet ettiğimiz "OYUN ve SPOR LİGİ" başlıyor.  Bu organizasyonla amacımız, öğrencilerimizi, mümkün olan en yüksek sayıda, aktiviteye katarak, hem sağlıklı bir yaşam kültürü edinmelerine hem de kaliteli biçimde sosyalleşmelerine destek olmak.  Organizasyona ilişkin tüm blgiler internet sitemizden paylaşılacaktır. Düzenli olarak takip ediniz. Organizasyonda yer alan branş ve oyunlarla ilgili bilgilendirme için aşağıdaki linki tıklayınız!

BRANŞ VE OYUNLARA İLİŞKİN TALİMATLAR İÇİN TIKLAYINIZ!


                       Organizasyonda yer almak isteyen her öğrenci için, velisi, aşağıdaki formu doldurmak zorundadır. VELİ ONAY FORMU için aşağıdaki linki tıklayınız! 

VELİ ONAY FORMU İÇİN TIKLAYINIZ!


GENEL TALİMATLAR

  1. Amacımız, mümkün olan en yüksek sayıda öğrenci katılımını sağlamaktır; bu nedenle UÇANTOP oyunu hariç, diğer tüm oyun ve spor dallarından sadece birine katılım sağlanabilir. Sınıftaki tüm öğrenciler, katılım sağladıktan sonra ikinci bir etkinlik olarak dileyen tüm öğrenciler UÇANTOP oyununa katılım sağlayabilir. 

  2. Etkinlik sayesinde, öğrencilerimizin davranış kalitelerini artırmak bizim için çok önemli; bu sebeple beklenen davranışların dışında hareket eden öğrencilerimizle ilgili, davranış iyileştirme amaçlı önlemler hızla alınacaktır. 

  3. Organizasyona katılacak olan tüm öğrenciler, aktivite yapmaya uygun bir şekilde giyinmekle ve hazırlanmakla sorumludurlar. 

  4. Futbol müsabakaları okul bahçesinde yapılacağından, beton alanda krampon ve benzer bir ayakkabı ile oynanması mümkün değildir. Katılımcı öğrencilerin buna dikkat etmesi gerekmektedir.  

  5. Başvurular 1 Mart 2024 Cuma Günü sona erecek ve hemen sonrasında fikstür çekimi yapılarak organizasyon takvimi ilan edilecektir. Bu tarihten sonraki başvurular kabul edilmeyeceğinden, tüm öğrencilerimizin ve sınıflarımızın buna göre hareket etmesi önemlidir.

  6. Voleybol için 7. ve 8. sınıflar ortak bir ligde karşılaşacaklardır. Diğer tüm branş ve oyunlarda ise sınıf seviyesi dikkate alınacaktır.

  7. Voleybol sadece 7. ve 8. sınıflarda düzenlenecek olup, müsabakalar standart oyun kurallarına göre oynatılacaktır.

  8. Voleybol ve Yakantopta, sahadaki ve kadrodaki bir takımın en az yarısı kız öğrencilerden oluşmak zorundadır. Bu branşlarda, takımın yarısından fazlası hatta tamamı kız öğrencilerden oluşabilir ancak yarıdan 1 fazla erkek öğrenci olamaz!    

     



23-02-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 09.04.2024 13:37 - Görüntülenme: 1628
  Beğen | 71  kişi beğendi