Süleyman Çevik Ortaokulu

(232) 782 15 31 (232) 782 59 61
BARBAROS MAH. 349 SK. SÜLEYMAN ÇEVİK ORTAOKULU BLOK NO: 10 MENDERES / İZMİR
Vizyon
“Ülkemizin, Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartılabilmesi yolunda, uluslararası niteliklere sahip en iyi temel eğitimi almış bireylerin yetiştirilmesini sağlamak suretiyle eğitim alanında önder bir kurum olmaktır.” Eğitim öğretim araçlarımız ile teknolojinin son imkânlarını takip edebilen, her alanda başarılı olan, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğrenime devam edebilen öğrenciler yetiştiren, öğretmenlerin ve öğrencilerin okula severek geldiği seçkin ve istenen bir okul olmasını hedeflemekteyiz.
Misyon
Biz; öğrenmeyi öğrenen, toplumla ve kendisiyle barışık, kültür seviyesi yüksek, faydalı, çağın gerektirdiği teknolojiye ayak uydurabilen ve mesleğinde kullanabilen, kendi yeteneklerinin farkında olan, insan haklarına saygılı, toplumun yararlı bir üyesi olan, sağlıklı ve mutlu insanlar yetiştirmek istiyoruz.”
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Okulumuz İlçe Merkezindedir.