İZMİR / MENDERES - Süleyman Çevik Ortaokulu

Mrt

Erasmus+ Okul Eğitimi Akreditasyonu KA 121 Avrupa Birliği projemiz kabul edildi. İzmir'de sadece üç anaokulu bu başarıyı elde etti. Birisi S.Çevik Anaokulu. Proje ekibimizi tebrik ediyoruz.

"KAYBEDEN YOK!"

Mrt

Okulumuz 3/F sınıfında öğrenim gören lisanslı dağcılık sporcusu Yüksel Esma AYANOĞLU 2159 metrelik Bozdağ kış tırmanışını tamalamıştır.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Minik sporculara örnek olması dileğiyle.

Mrt

Çocuk Edebiyatının en güçlü kalemlerinden Sevim Ak'ı okulumuzda ağırladık. Kitapların en büyük dostlarımız olduğunu, okumanın önemini biraz daha anladık, anlattık.

Düzenlenen imza gününde emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Mart Ayı Panosu

Mesnevi'den Hikayeler

Dilimizin Zenginlikleri Şubat Ayı Panosu

Atasözü ve Deyimler

6 Şubat 2023. 04.17

Kaybettiğimiz canlarımız için Sygı Duruşunda bulunduk.

Ock

Eko-Çevik Kulubü 5. sınıf öğrencileri arasında "Çevremizi Temiz Tutalım" temalı slogan yarışması düzenlendi.

Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu sloganlar kulüp panosunda sergilendi ve video hazırlananrak okulumuz youtube kanalında paylaşıldı.

Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız

Ock

Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında gerçekleştirdiğimiz "Oyun Saati" Etkinliklerinde öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte Akıl ve Zeka Oyunları oynayarak keyifli, eğlenceli, kaliteli, öğretici ve bol oyunlu bir gün geçirdiler. "Eğlenerek Öğrenmenin , Öğrenerek Eğlenmenin tadını çıkardılar."

Ock

Dönem sonu etkinlikleri kapsamında okulumuzda Süleyman Çevik anaokulu tarafından düzenlenen kermes gerçekleşti. Kapsamlı, en ince detayına kadar düşünülmüş, harika bir kermes oldu. Emeği geçen tüm öğretmen velilerimize teşekkür ederiz.

Teneffüsün En Eğlenceli Hali

"Oyun Oyna, Eğlen, Öğren, Keşfet, Düşün"

Yüz Yüze 100 Çocuk Oyunu Projesi kapsamında gerçekleştirdiğimiz oyun dolu etkinliğimizde Akıl ve Zeka Oyunları takımımızın hazırlamış olduğu  Mangala, 3 Taş ve 9 Taş Oyunları teneffüslerde  öğrencilerimizle buluştu.

Özel eğitim sınıfı  ve tüm sınıf şubelerimizden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla eğlenceli ve bol oyunlu bir gün gerçekleştirdik.  Görevli olan Zeka Oyunları Takımı Sporcularımıza teşekkür ederiz.

Yeni nesil, yeni umutlar, yeni başlangıçlar için çalışmaya ve üretmeye devam edeceğiz

Akıl ve Zeka Oyunları Öğretmeni Gizem Kayadibi