Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuz Türkçe öğretmeni Sibel ERDEM, Sosyal Bilgiler öğretmeni Nilüfer SATILMIŞ ve müzik öğretmeni Gülendam SAKARYA rehberliğinde tören düzenlendi. Başta ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet ve saygı ile anıyoruz. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz futbol takımı, Beden Eğitimi öğretmenimiz Melek Rençber´in önderliğinde İlçe Futbol Turnuvasında gruptan 1. olarak çıktı. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Mrt

14 Mart Pi Günü kapsamında okulumuzda düzenlenen etkinlikler öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

8. sınıf öğrencilerimizin motivasyonlarını artırmak amacıyla okulumuz rehberlik servisi ile Güzelbahçe 60. Yıl Anadolu Lisesi´ne ve Urla Cengiz Aytmatov Sosyal Bilimler Lisesi´ne gezi düzenledik.

Mrt

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Yarışması İlçe Turnuvası okulumuzda yapıldı. Katılan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda tören düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İtfaiye Ekiplerinin destekleriyle okulumuzun tahliyesi ve yangın tatbikatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.