Mrt

Daha önce okulumuzda yapılan İlçe turnuvasında ilçemizi temsil etmeye hak kazanan okulumuz öğrencileri, ilde yapılan turnuvaya katılmışlardır. Pentago kategorisinde il ikincisi olan Ertuğrul İREHAN'a ve Reversi kategorisinde il genelinde turnuvaya katılıp 64 katılımcı arasından ilk 8'e giren Ayşe ASLAN'a, iğer kategorilerde turnuvaya katılan tüm öğrencilerimize, rehberlik eden öğretmenlerimize bize bu onuru yaşattıkları için teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası Muay Thai turnuvasına 4 öğrencimiz ile katılıp 3 birincilik, 1 ikincilik elde ettik. Gaziantap'te yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde eden ve okulumuzu temsil eden öğrencilerimizi tebrik ediyor, hocalarımıza teşekkür ediyoruz.

Mrt

2-8 Mart Dünya Kadın Havacılar Günü etkinlikleri kapsamında 7. sınıf kız öğrencilerimiz ile THK Selçuk Havacılık Okulu gezisi grçekleştirildi. Emeği geçenlere teşekkürler.

Mrt

Pratik Matematik Ekibi, istasyon çalışmaları ile okulumuzdaydı. Eğlenerek matematik öğrendik. Matematik atölyemiz ie ilgili ufkumuz da gelişti. Matematik zümremize, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Can dostumuz Alpaslan İlkokulu ile başlattığımız "İyi ki Varsın #kandostum" kampanyası ile okulumuzda 28 Şubat 2020 Cuma günü saat 10.30 ile 18.30 arası kan bağışı alınacaktır. Kan vererek can yaşatmak isteyen tüm paydaşlarımızın desteğini bekliyoruz.

Şbt

Okulumuz Yıldız Erkekler Voleybol Turnuvası Menderes Şampiyonu oldu. Tüm maçlarını set vermeden kazanan şampiyon takımımızı, öğretmenlerimizi, bütün Süleymn Çevik ailesini bu anlamlı başarılarından dolayı kutluyoruz.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma İlçe Programı Süleyman Çevik Ortaokulu tarafından gerçekleştirilmiştir. Bu güzel progrmda emeği geçen öğretmen, öğrenci, veli ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.

Kas

Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın YÜZBAŞIOĞLU okulumuzu ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve çalışanlarımızla hasbihal ettiler. Olumlu yaklaşımları ve destekleri için kendisine teşekkür ediyoruz.

Kas

5, 6, 7. sınıf öğrenci velilerimize yönelik gerçekleştirdiğimiz veli toplantımız velilerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda ve ilçemizde düzenlenen törenlerle kutlandı.

Ekm

Lise Tanıtımı amacıyla İzmir Fen Lisesi ve Bornova Anadolu Lisesi'ne gezi düzenledik. Rehberlik birimimize, refakat eden öğretmenlerimize, umutlarımızı hep diri tutan, aydınlık yüzlü öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz Gezi İnceleme Kulübü'nün düzenlemiş oluğu Müzeler Gezisi öğrncierimiz tarafından büyük ilgi gördü. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunarız.

Ekm

Okulumuz 7. sınıfları arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında 7/B sınıfı birinci oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Okul Öncesi C Şubemizin Ev Ziyareti Etkinliğinde misafirlerini ağırlayan öğrencimize ve ailesine teşekkürlerimizi iletiyoruz.