Haz

Sayın Kaymakamımız Bahri Tiryaki'ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aydın Yüzbaşıoğlu'na, Şube Müdürlerimize, Okul Müdürlerimize, velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdılar. Bu anlamlı etkinliği olağanüstü gayretle hazırlayan ve sunan, S.ÇEVİK öğretmen ve öğrencileri de en büyük alkışı hakediyor. Birlikte güzel bir etkinlik daha gerçekleştirmenin huzurunu yaşadık.

Haz

Uzun zamandır süren hazırlıklar tamamlandı. Projelerde görev alan danışman öğretmenlerimize ve gençlerimize, şimdiden gönül dolusu teşekkürlerimizi iletiyoruz. İki gün sürecek olan S.ÇEVİK 4006 TÜBİTAK BİLİM FUARI'nın açılışı yarın saat 10.00'da gerçekleştirilecek. Davetlisiniz.

Haz

Çöle yağmur düşmesi gibi... Hoşgeldiniz. Artık anlam kazandı koca bina. Çok özlemişiz .

Haz

İlk buluşmadan, son güne.... Pandemi şartları, Kurs esnasında depremler, Kapanmalar, Açılmalar, Online dersler, 30' dan fazla sınav, Yüzyüze.... Emeğinize hayran kaldık. Bizlerden çok daha güçlü olacaksınız gelecekte. Bu yaşta, bunca şeyle başa çıktınız. Gücünüz güç verdi bizlere. Hepinizi çok seviyoruz. Başarılar.

Haz

Zorlu bir yılda, olağanüstü gayretlerle yapıldı yapılması gerekenler. Harikasınız gençler. Teşekkürler ekip arkadaşlarım. Velilerimiz... Bu huzurla geçiriniz sınava kadar kalan günleri. Yine birlikteyiz. Birlikte başaracağız.

Haz

Kitaplarımızın dağıtımını gerçekleştirdik. İlk periyot 30 Kasım'da sona eriyor. Gençlerimiz öğretmenleri ile birlikte 16 kitap okuyup değerlendirmesini de yapacaklar. Sonrasında ikinci periyot. Gördükleriniz geleceğimizdir...

May

7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin yoğun katılımı ile Sayın Ozan BUDAK'ın Motivasyonunu Kaybetme etkinliğini, online olarak gerçekleştirdik. Sayın Ozan BUDAK'a, ve tüm öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler. Harika bir ekip işi daha gerçekleşti.

Mrt

Rehberlik Servisimiz tarafından 8. sınıflarımıza LGS ile ilgili bilgilendirme toplantıları başladı. Gruplar halinde hafta boyunca devam edecek.

Mrt

Okullar tatil edildi. Ancak bu tatil süresince toplu taşıma araçları, AVM, kafe vb. yerlere gidilmemesi gerekiyor. Veli, öğrenci, öğretmen, tüm paydaşlarımızın gerekli önlemleri alarak hareket etmesi gerekiyor. Bu konuda bir kişinin dahi hassasiyet göstermemesi, pek çoğumuzu olumsuz etkileyebilir.

Uzaktan Eğitim ile ilgili EBA şifresi olmayan öğrencilerimiz sınıf rehber öğretmenleri ile iletişime geçebilir.

Uzaktan Eğitim ile ilgili planlama duyurulduğunda tüm öğrencilerimiz kendisine uygun programları eksiksiz takip etmeliler. Belki sistem üzerinden değerlendirmeler de yapılabilir.

Önemli olan sağlıklı olmak. Diğer her şeyin telafisi mümkün.

En önemlisi sağlıkla ilgili en ufak bir şüphe duyduğunuzda, sağlığınıza kavuşana kadar toplu yaşanılan yerlerden uzak durulması gerektiğini unutmamalıyız. Öğrencilerimiz için de bu durum geçerli.

Birlikte atlatacağız.

Mrt

Okulumuzda ekipler tarafından coronavirüs dezenfekte çalışması yapıldı.

Mrt

İlgi uyan öğrencilerimiz Buca Atatürk Spor Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Mrt

Okulumuzda, 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Programı düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.